Samen Bitloos Op Weg.

Onze docenten

Het praktijkgedeelte wordt door mezelf gegeven.
2 lesdagen natuurlijk paardrijden op eigen niveau met telkens de verbinding met de didactiek voor je lessen. 
Theorie en praktijk verweven in inspiratievolle DOE en VOEL dagen. 
Les volgen en les kijken, samen op weg.  Ik neem je helemaal mee in mijn visie op ‘paardrijden’ en omgaan met paarden. En ik kijk er naar uit om daar met jouw over te filosoferen, ideeën uit te wisselen, discussieren en om SAMEN BITLOOS OP WEG te gaan.

Miet Joris

Ik ben Miet Joris, mama van 2 prachtige en inspirerende dochters. Ik ben orthopedagoog en begeleid kinderen en ouders zowel individueel als in groep bij Studio Tevree. Hier organiseer ik ook opleidingen en trainingen voor iedereen die interesse heeft in opvoeden, zelfvertrouwen en welbevinden. Tevens ben ik bezielster en zaakvoerster van Happiness Kinderyoga. Kinderen leren in hun kracht staan via beweging en ontspanning is wat ik het liefst van alles doe! Wobbelyoga, ouder-kindyoga, kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, relax-ateliers, theekransjes, je vindt het allemaal bij Happiness Kinderyoga.  Tijdens het natuurlijk paardrijden voelt je paard nog meer alles: of je gespannen bent, of je met je gedachten elders bent, hoe jij je voelt, … daarom is het zo belangrijk dat jullie kinderen leren om voor je aan de slag gaat met paarden even connectie te maken met hun lichaam. Vandaag de dag zien we dat heel wat kinderen ‘in hun hoofd zitten’ en dat maakt dat ze de connectie met hun lichaam kwijt zijn. Het waardevolle aan kinderyoga is kinderen weer bewust maken van hun lichaam, van hun grenzen en van hun kracht. En dat is waarom ik het zo fijn vind dat ik jullie in deze opleiding mag leren hoe je met enkele basisprincipes uit de kinderyoga aan de slag kan wanneer je gaat natuurlijk paardrijden met kinderen.

Praatkracht

Corrylaura startte in 1998 met Blabla, haar expertisecentrum in Verbindende Communicatie. Haar geesteskind groeide de afgelopen 25 jaar uit tot een stevige organisatie, met wortels in Vlaanderen en veel internationale connecties. Het werd steeds moeilijker dit verhaal alleen te managen. De zoektocht naar een businesspartner is gestart. In de ontmoeting tussen beide dames bleek algauw dat er iets veel grootser in de lucht hing. Gedreven door dezelfde waarden en complementair in kennis en expertise. Als 2 pioniers samenkomen, wordt 1 plus 1 elf. Blabla kon niet langer Blabla blijven. De Hefboom kon niet langer De Hefboom blijven. Praatkracht werd geboren. Praatkracht is een expertisecentrum in Verbindende Communicatie en Bemiddeling dat individuen, families, gezinnen, professionals, teams, bedrijven/organisaties wil laten groeien als ze omgaan, samenleven of samenwerken met anderen. Hoe we concreet het verschil maken, blijkt duidelijk uit ons uniek Praatkrachtmodel.

Shari Vandurme

Ik ben Shari Van Durme. Clickertrainer en juf in hart en nieren en binnen Equilis kan ik deze twee passies combineren. Aan de hand van clickertraining help ik jou en je paard met verschillende doelen. De lessen kunnen verschillende onderwerpen hebben, maar er zijn enkele dingen die centraal staan en steeds terug komen: positiviteit, plezier en ontspanning. Of we nu probleemgedrag aanpakken of vrijheidsdressuroefeningen aanleren. Dit zijn drie van mijn kernwaarden. Zowel binnen paardentraining als in het dagelijkse leven. 

Yup, wij houden van COOKIES. Jij dus ook, door deze website te bezoeken.